Eddz kényelmesen!

Ha szeretnéd elkerülni a tumultust, figyeld a stúdió honlapját! A lentebb látható indikátor, mely minden lap tetején megjelenik, tájékoztatást nyújt a pillanatnyi látogatottságról.

Az indikátor percenként automatikusan frissül, a szinteket zöld/narancssárga/piros sávok jelölik.


Költségkímélő árak

  • Napijegy 990 Ft-ért - de havibérlettel már napi 184 Ft-ért is edzhetsz. Teljes árlista
  • Nyerj minden héten - minden belépéskor sorsjegyet kapsz, így minél többször jársz, annál nagyobb eséllyel húzzák ki a neved a szombati ajándéksorsoláson.
  • Heti bérlet akciók - valóban költségkímélő árak, azoknak akik a takarékos szemlélet mellett se mondanak le a mozgásról.
  • Kedvezményekre jogosító bérlet - ismerd meg, milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe engedményesen, érvényes Multifit bérleted felmutatásával.

Forintosított megoldások a rendszeres testmozgásra


Szombati nyitva tartás (09:00-19:00) bevezetésre került

Termünk 1996. 01. 02. óta tartó folyamatos működésétől kezdve kiemelkedő hangsúlyt fektet a kiváló ár-érték arányra, továbbá az áraink stabilitására.

Évekkel ezelőtti mottónk az volt, hogy a mindennapi testmozgás nem kerülhet nagyságrendekkel többe, mint pl. egy havi diák BKV bérlet, vagy pl. egy átlagos havi mobilegyenleg feltöltés.

A havi Csúcsidőn kívüli (3990 Ft/hó/184 Ft/alk.) vagy a havi Nappali (4990 Ft/hó/230 Ft/alk.) bérleteinkkel ezt mind a mai napig sikerült változatlanul biztosítanunk és ameddig csak egyetlen mód van rá, a jövőben is biztosítani fogjuk.

Hosszú évek óta minket választó törzsvendégeink sok egyéb megfontolás mellett az ésszerűen takarékos, egészséges racionalizmus jegyében döntöttek mellettünk.

Erre való tekintettel, illetve, hogy a nyitva tartás bővítése miatt, ne kelljen a vendégeink számára bármilyen kis mértékben is, de egységesen megemelni az árakat, ezért a bérletek minimális árváltozása kizárólag csak azokat érinti, akik ezentúl szombaton is szeretnék látogatni a termet.

 

Fitness