Eddz kényelmesen!

Ha szeretnéd elkerülni a tumultust, figyeld a stúdió honlapját! A lentebb látható indikátor, mely minden lap tetején megjelenik, tájékoztatást nyújt a pillanatnyi látogatottságról.

Az indikátor percenként automatikusan frissül, a szinteket zöld/narancssárga/piros sávok jelölik.


Díjmentes átváltoztató program

  • Díjmentes - az átélt változásaidat kell őszintén megosztanod.
  • 2 hónapon keresztül, heti 3 alkalommal - felkészültél az edzések maradéktalan elvégzésére?
  • Átváltozás - fogyás, alakformálás, izmosodás és erőnlétnövelés, szakmai irányítás mellett.

Zimányi Gábor
/a sokat tapasztalt nyugodt erő/

Patinás szakmai múlttal és kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkező birkózó és sportoktató

Zimányi Gábor

Gábor csapata

Barbi

/kategória: TÖMEGCSÖKKENTÉS/

Barbara vagyok az átváltoztató program egyik résztvevője. Én is Gábor csapatát erősítem. A gondok ott kezdődtek, miután abba hagytam a kézilabdát. Nem volt meg a napi mozgás és rakódtak szépen lassan a kilók és 1 nap azt mondtam, hogy: "ÁLLJ". Nem tudtam nemet mondani a születésnapi tortámra, és mert tudtam ez másképp nem fog menni, el kezdtem nézni mi az amit eddig ettem és mitől híztam, sokat számoltam utána jártam. Update termékeket veszek mind a mai napig, de persze ne felejtsük el, hogy attól, mert ezeket eszed a kilók nem fognak el tűnni, ezért keményen edzeni kell.

Örülök, hogy kaptam egy nagyszerű lehetőséget az átváltoztató program keretein belül, és mindent bele fogok ebbe adni, feszegetve az erő határokat. Remélem, hogyha már a "Mikulás" nem is ajándékoz meg új alakkal, de majd a jövő évembe sikerülni fog az, ami eddig nem.

Gábor szerintem egy nagyszerű edző, így túl a 2. edzésen is ő nem hagyja, hogy el lazsáld, ami néha nehéz de kitartónak kell lenni és ez meg van . Sokat tanultam már most tőle, köztük a Paleo életmódot is , amibe bele kezdtem Köszönöm a lehetőséget Épp testben épp lélek! "


Így túl 3 edzésen gondoltam írok róluk egy picit nektek :) Első edzésem November 27.én este 8 órakor kezdődött . Köredzést tartottunk és jól éreztem magamat igaz nagyon fárasztó volt elsőre de majd bele jövök :) Én edzés előtt szoktam enni általában csirke mellet rizzsel mert ezt tartom a legmegfelelőbbnek :) El fáradtam nagyon de amit edzés után éreztem azt a hihetetlen energiát az felbecsülhetetlen volt erőt adott a továbbiakban :) Csütörtökön szintén köredzést tartottunk de már más-más gyakorlatokat csináltunk és kezdek bele jönni igaz el fáradok még bizonyos gyakorlatoknál hamar de nem adhatom fel :) Gábor Szombaton 11 órakor várt ránk akkor a kondi terembe edzettünk súlyzós edzést tartott , futó padtól amit csak el lehet képzelni :) keményen ki lettünk fárasztva de a futó gép a szívemhez nőtt :) nagyszerűek a köredzések mert 2 olyan csapattársam van akivel nem csak edzésen beszélgetünk hanem azon kívül is és segítjük egymást előrébb :) ezen kívül Gáborra is bármikor számíthatok :) étrendemben is kérek segítséget tőle és edzések előtt meg kérdezi miket ettünk aznap ami nekem jól esik :)


Keddi edzésemen December 3-án nagyszerűen éreztem magamat :) Köredzést tartottunk ismételten és csatlakozott hozzánk egy új leányzó és így négyen jól kiegészítettük egymást :) labdával hasizomra gyúrtunk és mi egyéb :)
jött is másnap az izomláz manó :D :)

Csütörtöki edzésemen December 5-én sajnos csak hárman voltunk de így is jól éreztem magamat, boksz zsákot ütöttük és nagyon élveztem remélem lesz majd még ilyen fajta feladat, Gábor mutatott újabb fajta hasizom erősítő gyakorlatokat amiket itthon is szívesen végzek én és a család is természetesen :) minden edzésen tanulunk valami újat de a lefutás 3x5 oda-vissza sose marad el , élvezem és úgy érzem amikor a tűkőrbe állok vagy a mérlegre egyre jobban tetszik amit látok :) Jól haladok az úton azt hiszem csak idő :)

Szombaton December 7-én konditerembe edzettünk hárman és örültünk neki, hogy nem voltak sokan így szabadon tudtunk a kedvünkre használni a gépeket :)

Nekem a futó gép a kedvence mert nagyon szeretek futni és legszívesebben haza vinném de sajnos nem lehet :) lábizomra is edzettünk meg persze olyan gyakorlatokat gyakoroltunk amiket Gábor tanított nekünk . 1,5 órát töltöttünk lent és nagyszerűen érezte magát mindenki, és természetesen a futást se hagytuk ki a végén :) volt mellizom,kar,hasizom,láb edzés :)

Úgy érezem napról-napra erősebb vagyok és jobban bírom az edzéseket ami "hihetetlen" érzés és csak ajánlani tudom mindenkinek :)


December 10-én kedden Évával konditerembe edzettünk . Én futó géppel szoktam ott kezdeni mert imádok futni, percenként szoktam emelni a fokozatot és a végére el jutok a 10 fokozatra és futok átlagba olyan 10-15 perceket és imádom :) Barna fel ajánlotta , hogy adna nekem boksz kesztyűt ütni a boksz zsákot a terembe éltem ezzel a lehetőséggel és nagyszerű érzés amikor ki adod magadból a "szuflát " és csak ütőd-ütőd :) de ezen kívül a változatosság kedvéért amiket Gábortól tanultunk gyakorlatokat a fitness gépeken azokat is örömmel gyakoroltuk :) és hogy "hab" legyen a tortán a szokásos 3x5 oda-vissza futás a terembe gugolás,fekvőtámasz ne maradjon ki így meg csináltuk azt is :)

December 12-én Gáborral edzettünk kör edzés szerűen aminek én nagyon örültem mert már hiányoltam ezeket az edzéseket is :) kemény volt és meg is éreztük a hatását.. minden edzésen tanulok valami újat és be vallom itthon is tanítom a családomnak és csak így csodálkoznak: Jé te ilyen ügyes vagy amit ezen az edzésen Gábor is meg jegyzett , hogy sokat fejlődtem :) ért ezen a napon egy nagyszerű élmény.. tanáraimtól/osztálytársaimtól meg kaptam , hogy Barbi te mennyit fogytál :) mi a titkod?! a válaszom természetesen: kitartás és akarat .Igen azt hiszem ennél jobb érzés nincs is amikor egy félig idegen ezt mondja ! Kívánom mindenkinek ezt az érzést mert felbecsülhetetlen.. amikor látod a 3 heti kőkemény munkádnak az "apró" gyümölcsét érni :) De ez kilóba is meg látszik nem titok 3 hét alatt fogytam 4 kg-t :) szépen haladok egy olyan cél felé amit rég óta meg szeretnék valósítani ezért el határoztam Karácsonykor se szeghetek meg semmit ezért már most vannak tuti Paleo receptjeim amiket el fogok készíteni :)) Várom már a szombati edzést nagyon :) "Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között.,,


December 17-én köredzésen voltunk. Gábor mindig tartogat újat nekünk és ez most sem volt másképp :) nem lehet kiszámítani mikor mi fog következni és ezt szeretem!!! örömmel érkezem edzésre és most is jól éreztem magamat.

December 19-én elég fáradt voltam mert így karácsony elteltével jönnek a vásárlások és egyéb dolgok de erőt gyűjtöttem és mentem :) nagyszerű volt haza ballagni utána és több erő volt mint valaha :) El árulok nektek valamit... fel próbáltam a gatyáimat és már -2 gatyába vagyok és el mondhatom , hogy anyukám aki közepes alkatú az ö gatyái jók rám HURRRÁ ezt kb 5 éve mondtam el utoljára hogy jók rám azok a gatyák :)) egyre jobban érzem magamat a bőrömbe és ez a legfontosabb azt hiszem !! Gábor biztat és mellettem/mellettünk van de ez másképp nem menne :)


December 21-én konditerembe edzettem így karácsony előtt úgy gondoltam ez belefér igaz ez nem olyan megterhelő mint egy köredzés de nekem ez is nagyon tetszik :)))

December 23-án még le mentem terembe edzeni így karácsony előtt hogy ne dobjon fel plusz kilókat a karácsonyi menü :) jól éreztem magamat nagyon mindig futok 2x10 perceket a elején és a végén.

Január 2-án nagy örömmel és kitartással vártam mit tartogat Gábor számunkra :) köredzés volt ezen a napon és már vártam a kihívásokat amiket sikeresen meg is kaptunk :) volt egy gyakorlat amin az egész csapat jót röhögött :) Több mint 5 kg-t fogytam már mióta elkezdtem és azt hiszem ez szép eredmény :)) Büszke vagyok a többiekre is mert Éva és Kriszti is nagyon jól halad a cél felé :) Nekem célom ha ennek a programnak majd vége ezután is ugyan ide le járni heti 2 alkalommal :) hogy nyárra "perfekt" legyek :)

ui: szemlélteném ruhamértekbe a változást :) ami publikus fotó és megengedem a kirakását is akár :)) Barbi ruhaméret változás


Január 7-én köredzést tartottunk este 8 órától :) Alig vártam már :) Én szokásom szerint edzés előtt meg eszek 1 müzli szeletet mert erőt ad számomra de csak is olyat amibe nincs cukor és megfelel a Paleo elveinek :) Mint minden élelmiszert ezt is ellenőriztem és találtam olyat ami ennek megfelelt :) Jó edzés volt, nevettünk amikor a tűkőr előtt "ugráltunk" a csajokkal :) Labdás hasizo gyakorlatot végeztünk Gábor segítségével :)Gábor mindig újat mutat nekünk amit én alkalmazok itthon is :) Bármit megkérdezhetek tőle például azt is amitől annak idején retegtem és aki ezt olvassa és tudja milyen az a sikertelen fogyókúra.. tudja milyen az amikor súlymegtartóba tér át a szervezeted és nehéz de nem adhatod fel ! :) Egyre jobban érzem magamat a bőrömbe, egyre többen jegyzik meg "Barbi de jól nézel ki" hogy csinálod vagy akár Gábortól is :) :) Meséltem a kondi teremről és Gáborról is természetesen :)


Január 11-én szombaton edzőterembe edzettünk :) Gábor felső testes gyakorlatokat írt elő mert azok a kényesebb részek és igen igaza is volt :) úgyhogy leginkább súlyzóztam de jól éreztem magamat :)

Január 14-én kedden csoportos edzés volt. Futottunk a nagy fitt labdákkal amit élveztünk nagyon. Igaz én picit rafinált vagyok és szeretem az ilyen dolgokat megkönnyíteni :D és ez most se történt másképp de ennek ellenére keményen edzek és haladok a célom felé :)) volt súlytartó szakaszom ahonnan nehéz ki mozdítani a testet de nem lehetetlen csak hagyni kell a természetre és tovább folytatni :) Jól ki fáradtunk Évával de nem adtuk fel!

Január 16-án csütörtökön érkezett hozzánk 2 új társ Denisz és a lány nevére nem emlékszem sajnos de ígérem legközelebbre meg írom. Gábor mindig mutat ujjat és szokott olyat is ami személyre szól és segít nekem pl az alhasra és karra szokott mutatni :) gyakorlom őket kitartóan itthon :) Már 8 kg-t fogytam és úgy gondolom gyönyörű eredmény kezd minden a helyén lenni de nem elégszem meg ennyivel ezért jobban hajtok egy cél felé :) Gábor szerint ez 1 év és mivel ő szakmabeli igaza lehet de nem adhatom fel és el fogom érni!! :)))

Január 18-án edzőterembe edzettünk mint minden szombaton, kardio edzéseket végeztem sétáltam magas emelkedőn a futó gépen és persze súlyzoztam is.

Január 21-én köredzést tartottunk a 2 új személlyel, ez volt az utolsó elötti edzésünk sajnos, és Gábor bele tette a tőle telhetőt El érem a célomat !! Én 2 hónap allat 8 kg-t fogytam az ő módszerével és köszönöm szépen neki ! Csak ajánlani tudom és ajánlani is fogom mert bármennyire is hihetetlen ez a módszer és a Pale csodákra képes Úgyhogy hajrá!

Éva

/kategória: TÖMEGNÖVELÉS/

Éva vagyok, az átváltoztató program egyik résztvevője. Gábor csapatát erősítem.

Az én célom a tömegnövelés, mivel vasággyal sem vagyok 50 kg :)) Szeretnék a tükörbe úgy belenézni, hogy elégedett legyek a testemmel.

Elegem van a negatív megjegyzésekből (anorexiás, gebe, sovány....) Sokan nem is hinnék, hogy ugyanúgy bántják a sovány embereket ezek a megjegyzések, mint a kövér embereket a negatív kritikák. Komoly lelki problémákat tud okozni.

De ennek vége! Úgy érzem egy új fejezet kezdődik az életemben. Gábor személyében megtaláltam az igazi edzőt. Az első találkozás alkalmával tudtam, hogy ő az én emberem.

Tegnap túlestünk az első edzésen. Most úgy érzem leszakad a karom... , de boldog vagyok és ez a lényeg.

Nekem is oda kell figyelnem az evésre, de teljesen másképp, mint aki fogyni akar.

Gábortól kaptam egy leírást a hízás 8 alapelvéről. Ez nehezebb számomra, mint bármilyen edzés, mivel ENNI KELL :))

De egy maximalista, kitartó állat vagyok és tudom, hogy sikerülni fog :)))

Még egyszer köszönöm a lehetőséget!!!


Kíváncsian vártuk a 2. edzést is.

Az öltözőben tanakodtunk, vajon milyen meglepetésekkel szolgál nekünk Gábor?

Nem csalódtunk benne :)

Volt ott minden: kardio, köredzés... és persze szenvedés, izzadás, lábremegés,eltorzult fejek, ami kell :D

A végén mégis mosolyogva fetrengtünk a földön :D


Szeretném a kedves olvasókkal megosztani azt a mérhetetlen nagy örömömet, hogy részt vehetek a programban, mivel azóta úgy érzem sokat változtam. Ott. Legbelül.

Boldog vagyok, tele energiával, tervekkel...

Ezt a kis csapatomnak köszönhetem, az élén Gáborral!! :)

Egységben az erő!!

Hajrá lányok! :)


Egy újabb élménybeszámoló a gyilkos edzésekről :)))

Már nem is számolom hányadik edzésnél tartunk. Olyan, mintha már hónapok óta lejárnánk a terembe.

A súlyzós edzések teljesen a szívemhez nőttek. Gábor szerint is ezzel tudok a legjobban fejlődni.

A végén akkora hátam lesz, hogy be sem férek az ajtón :)))))

A minden napos izomláz továbbra sem marad el. Remegő lábakkal sétálok haza.

De mégis vigyorogva, boldogan, mert minden edzés alkalmával tettem valamit az egészségemért!

Remélem, az általunk bevezetésre került program célt ér, és másokat is buzdít arra, hogy véget vessenek a mozgásszegény életmódnak.

Hiszem, hogy a testünk meghálálja a gondoskodást ;)


A legutóbbi edzésről:

A konditeremben egy jó kis bemelegítés után elkezdtük az edzést.
Szeretem a súlyzós edzéseket, ilyenkor csak magamra figyelek a gyakorlatok közben.
Bár picit mindig félve megyek a gépek közt, mert ha rám néz valaki, mindig azt hiszem, hogy kinevet, azt gondolván, egy ilyen vékony lány biztos nem tud még 5 kg-ot se felemelni. (Pedig valószínű nem így van)

Szóval ezeket a negatív gondolatokat leküzdve hozzáláttam az edzésnek.
Az egyik kedvencem a rúddal való guggolás. Ilyenkor úgy érzem, mintha súlyemelő lennék :))
A másik a hátazás, ez esik a legjobban, ilyenkor érzem, hogy nekem is van hátizmom :))) ééés, 20 kg-al csináltam :)
Gyúrtam azért tricepszre, mellre, vádlira, a hasizom gyakorlat már csak levezetés :)

Gábor tanácsára az edzés végén már az öltözőben eszek (gyúrós szendvicset készítettem) és megiszom a kis turmixomat is. Minden deka számít :)
Csütörtökön mérlegre állok. Szurkoljatok, hogy legalább pár dekával többet mutasson a kiindulási súlyomnál.


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! Röviden így tudnám összefoglalni a keddi edzést :)
A 3 hét alatt ez volt a legdurvább kínzás. Szakadt rólam a víz, lihegtem, vörös volt a fejem, azt hittem nem élem túl.
De akkor is megérte, mert tudom, hogy a javamra válik.

Na azért van sikerélményem is a sok szenvedés után: HÍZTAM 3 kg-t!!!!!!!!
Évek alatt nem sikerült felszednem pár dekát sem, nemhogy kilókat.
Nagyon örülök, ez hajt tovább a célom felé.

Tartozom még egy vallomással Nektek!
Nos, sétálva szoktam hazamenni, de ez most elég keserves menetelés volt, ugyanis annyira fájt a hátsóm, hogy útközben meg kellett kapaszkodnom egy útjelző póznába :))))) (persze közben röhögtem...)

Aki szeretne ilyen és ehhez hasonló élményeket, várjuk a kiképzőtáborban szeretettel :))


Mindig abban bizakodom, hogy az edzések után nem lesz olyan izomlázam, mint az első után. Természetesen Gábor gondoskodik az állandó izomlázról. :))

Viszont szombatonként csak súlyzós edzéseink vannak, ezeket mindig nagyon várom, mert nekem ez a heti legyakorlat. Utána mindig megnyugszik a testem (ami annyit jelent, hogy tudok normálisan menni) :)


Kedden Gáborunk újabb gyakorlatokat vetett be, mondanom sem kell, hogy vért izzadtunk. A hátsó combot dolgoztattuk meg elég rendesen, olyannyira, hogy a hazamenetellel ismét voltak problémák :)))) (de nem olyan súlyos, mint az utóbbi). Most csak szép óvatosan tudtam haza sétálni :) Persze sajgott minden más részem is a combomon kívül.

De akkor is megéri, és alig várom a következő edzést (ez valami drogféle lehet) :))


A tegnapi megabrutál hardcore szadomazo edzést volt :)))) A gyakorlatokat már egyre nehezebb súlyzókkal csináltuk, kitörések, guggolások.... na és az elmaradhatatlan hasazás.

Gábor szerint alapból egy "állat" vagyok és ezt csak fokozni lehet :)))) Fogom is, mert legközelebb már minden gyakorlatot lábsúllyal fogok csinálni. Aztán majd taxit hívok, ha nem tudok lábra állni :)


Ahogy telnek a napok, hetek, mindig rájövök valami kis apróságra: pl. eszméletlenül javítják a gyakorlatok a koncentráció képességünket vagy arra, hogy a fekvőtámaszt már térdelés nélkül és teljesen hajlított karral meg tudom csinálni. Hm. Az első alkalommal kb. csak a könyököm mozgattam :))) (térdelve!!!) :)

Holnap ismét kondizás! Yessss ;)


Egy kis karácsonyi szünet után újra itt. Az idei év első edzése csütörtökön volt. Picit féltem, hogy kidőlök, mivel 1-2 edzés kimaradt az ünnepek miatt. (azért otthon a kertben csináltam gyakorlatokat két bejgli evés közt :): kitörések súlyzóval, négyütemű fekvőtámasz, guggolások, futás, fekvőtámasz...a szobában pedig egy kis hasazás)

Természetesen a megszokott négyüteművel kezdtük. Gondoltam, szuper, a régi jól bevált gyakorlatok lesznek :) Én kis naiv :))

Miközben Gábor mutatta az új gyakorlatot, már láttam lelki szemeim előtt, hogy ez nehezen vagy egyáltalán nem fog menni. Az egyik sajnos nem is ment, egyszerűen nem tudtam megcsinálni (hason fekve, kezek, lábak a levegőben, kezünkben súlyzó és felváltva a levegőben emelgetni) . Nagyon szégyelltem magam, most először :(

Azóta itthon próbálom gyakorolni, mert nem szeretném átélni újra ezt. Viszont ami baromi jól esett, hogy a többiek biztattak, meg tudom csinálni!! Amit ezúton is köszönök :)

Mindent összevetve azért jól esett az egy órás intenzív mozgás. Van is izomláz rendesen. Őszintén szólva már hiányzott :))


Szombati edzés: most a csajok nélkül edzettem, mint egy magányos farkas :)) (előbb mentem...) Bemelegítésnek futógép, aztán belevetettem magam a kondizásba. Jó kis guggolások, kitörések, a végén már nagyon remegett a lábam, alig bírtam hátra menni a vádligéphez :) Szép is lett volna, ha összeesek a terem közepén :)

Csináltam hátizom erősítő gyakorlatokat is, mert még mindig rossz a tartásom. Viszont amióta járok edzeni, nem fáj a derekam!!! Talán a hízás mellett ennek örülök a legjobban!!

Apropó hízás! Az ünnepek alatt sikerült felszednem 1 kg-t, így összesen már 4 kg-t híztam :) Juppíííí :)) Bár még nem igazán látszik rajtam, valószínű azért mert elég magas vagyok. De én érzem és ez a lényeg!!!

Az edzés végére maradt egy kis bicepsz, tricepsz, majd hasazás. Egészségemre! :)


Már reggel éreztem, hogy ez nem az én napom lesz. Most először nem vártam az edzést. Nem tudom miért. Végigcsináltam, mint mindig, de ahogy Gábor is mondta: "Évi! valahogy ma nincs benned power!":)) Nem volt. Lassabban csináltam mindent, mint a többiek, de igyekeztem a lehető legprecízebben kivitelezni.

Úgy látszik ez egy ilyen nap volt... Remélem csütörtökre összekapom magam. Persze voltak új gyakorlatok. Fő a változatosság. :) Mondanom sem kell, hogy nem volt könnyű, de megcsináltuk. Ez a lényeg.

Azt hiszem, most az írás sem megy. Majd legközelebb.


Amilyen power nélküli volt az előző edzés, olyan energikus volt a következő. Ennek roppant mód örültem. Sokkal jobb és könnyebb edzeni úgy, ha az ember élvezi, amit csinál.

Szokásos bemelegítés után jöttek a jól bevált gyakorlatok, természetesen a hőn imádott négyüteművel kezdtünk :)) Majd súlyzókkal folytattuk, amit imádok :)) Jó kis tricepsz gyakorlatok, csavarta rendesen :) Pihenésképp fekvőtámaszok... :) Aztán ugye jöttek a kitörések súlyzóval, pihenés gyanánt guggolás vagy kargyakorlat. És még sorolhatnám....

A végére persze Gáborunk ismét újabb hasizom gyakorlatokkal rukkolt elő. Istenem! Az arcára volt írva a szadizmus :)) Szeretjük!! :) Egy szó mint száz, ismét megérte ez az egy óra "ugri-bugri ":) Köszönjük!


Szombaton a konditeremben edzettünk. Borzalmasan álmos voltam, úgy éreztem lepottyanok a futópadról. De Gábor gondoskodott arról, hogy ne aludjak el edzés közben :D Megmutatta a pulóver nevezetű gyakorlatot. Hú, nagyon kemény!! De élveztem. Aztán jó kis váll gyakorlatot, minél nehezebb súllyal vállkörzés váltva vállhúzással. Tyűűűű, másnap éreztem igazán, hogy vállam is van. Hasizomnál ismét megkínzott, de másképp nem lesz izmos kockahas :)

Ekkor piros volt a fejem rendesen, ami nálam ritka, ha pedig piros, akkor tényleg erőlködök :)) Ez inkább extrém gyakorlatoknál fordul elő. Ismét jól éreztem magam és az álmosság is tovaszállt :)


A szombati válledzés után alig bírtam a legkönnyebb gyakorlatokat megcsinálni, mivel nagyon kemény izomláz volt a karomban és vállamban. De fogakat összeszorítva mégis sikerült. Az izomlázra a legjobb rá dolgozni, így is lett, másnap már jól éreztem magam.

Viszont egyre szomorúbban megyek le edzésre, mivel közeleg a vége a programnak. Persze folytatjuk az edzéseket tovább, de az már nem lesz ugyanolyan. Mindenki más időpontban mást fog csinálni. :(

Viszont ami miatt roppant boldog vagyok, hogy az edzések végére mindig kidöglök :) , de utána nem vagyok olyan fáradt, mint az elején. Azaz, haza tudok menni a két lábamon minden erőlködés és kapaszkodás nélkül :D


A tegnapi edzés is elérte célját, ahogy Gábor mondaná :) 1-2 perces gyakorlatokat csináltunk, amit Főnökünk a kis stopperórájával mért :)) Bemondta a részidőket, ez sokat segített a kitartásban, hogy már csak pár másodperc van hátra... Persze jöttek az újabb gyakorlatok :D Hihetetlen. Ezt már nem lehet leírni... El kell jönni kipróbálni, feszegetni a határokat, mert ez a legjobb!!!!!

Gábor egy fantasztikus Power Man!! :)))) Amikor azt hiszed, hogy nem bírod tovább és legszívesebben megállnál, akkor jön Ő és biztat keményen! Láss csodát, mégiscsak bírod tovább! :) Köszönöm!!!

Krisztina

/kategória: ERŐNLÉTNÖVELÉS/

Sziasztok! Kriszti vagyok. Túl az első edzésen... A renyhe hasizmaim és löttyedt fenekem mögött valami beindult (áúúúú)...a tegnapi edzés, sejtésem szerint, még "csak" ismerkedés volt az elkövetkező két hónapban ránk váró kínokkal, izzadás-hegyekkel és jajgatásokkal...DE ezért vagyunk itt! Átalakulásra vágyunk és ezért szenvedni kell! Persze mindannyian élvezzük ezt, mert hajt minket a CÉL! Gábor nagyon türelmesnek látszik, keményen hajt minket és mindenben segít. Ez remek! Évi nagyon erős, Barbi kitartó, tehát még Ők is ösztönöznek engem!

A célom, amiért jelentkeztem az Átváltoztató programra, az volt, hogy megerősödjek (hiszen jelenleg alig bírom felemelni a 27 kilós kisfiamat) és a fókazsírjaim átalakuljanak izommá...úgy érzem, erre kiváló alkalom ez a program és ígérem, hogy kitartó leszek!

Hajrá Mindenki!


Túl vagyunk az első héten...tehát 3 edzésen...már most az elején kijelenthetem, hogy sok változáson mentem keresztül! É ez mind pozitív számomra.

Első szembeötlő dolog, hogy vidámabb, boldogabb vagyok és energikusabb.

A harmadik (szombati) edzés már kifejezetten jó hangulatban telt és mintha már egy fokkal jobban is teljesítettem volna (magamhoz képest)! A lányokkal húzzuk, ösztönözzük egymást, ez nagyon jó! Gábor nagyon profi, minden gyakorlatot precízen megmutat előre és minden hibánkat kijavít...szóval menetelünk előre a CÉLért! Hajrá mindenki! :)


2 hét telt el a kezdetektől.

A legszembetűnőbb változás, amit érzek: jobban bírom a terheléseket (pl.: nem köpöm már ki a tüdőm, ha felszaladok a hatodik emeletre...) és állandóan várom a következő edzést! :)

A keddi és csütörtöki napokon köredzések voltak, Gábor folyamatosan új elemeket pakol bele, így sosem tudjuk mi vár ránk aznap, én ezt nagyon élvezem! :)

Szombaton Gábor nem tudott jönni, de mi úgy döntöttünk a lányokkal, hogy nem hagyhatunk ki egy edzést...másfél órát lent voltunk és büszkén mondhatom, hogy önerőből is sikerült megkínozni magam, tehát nem volt lazsálás...:)

Agyban dől el minden...hmmm...ÁTVÁLTOZOK!!!


A harmadik héten betegség miatt sajnos csak a szombati edzésre jutottam le, amit már alig vártam.
A futópad a barátom lett...:)

Jó másfél órát edzettünk és nagyon élveztem, annak ellenére, hogy a rák sápadtnak tűnt a fejem színe mellett...:)
Sajnos még egy-két gyakorlatot nem sikerült tökéletesen végrehajtanom, de Gábor és a lányok is szólnak, kijavítanak és a jövőben igyekszem helyesen elvégezni azokat. Itt is megköszönném a segítségüket!!!

Nagyon elfáradtam az edzés végére, de megérte! Jó hangulatban mentem haza és alig várom a következő edzést! :)


Félidőben vagyunk...elindultam az úton a változás felé...:) ...bár nálam ez nem kilókban mérhető (nagyjából tartom a súlyom), mint Évinél és Barbinál, de határozottan erősebbnek érzem magam, mint 4 hete! :)

A negyedik héten nagyon pozitív dolgok történtek...a hasizomgyakorlatból (amit mi "Krisztus"-nak hívunk) az első edzésen egyetlen egyet sem sikerült szabályosan megcsinálnom...most ment a 10!!! Ettől nagyon boldog voltam. Az erőnlétem lényegesen növekedett, már a futás is sokkal könnyebben megy és még élvezem is! :)

Megemlíteném, hogy fantasztikus kis csapatunk van, büszke vagyok a másik két lányra és sok köszönettel tartozom Gábornak a kínzásokért! :)

Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek és továbbra is HAJRÁ!!!


Az év utolsó edzései: határozottan érzem, hogy alakul át a testem, az erőnlétem nő!!! :)

Ezek vegyes edzések voltak: kardió és súlyzós egyaránt, valamint megtanultam használni a konditerem majdnem összes gépét is...

Élvezem! Mindig várom a következőt! Életem része lett...:)

Az ünnepek alatt sikerült 1 kilótól megszabadulnom...(ez az elmúlt évekre nem volt jellemző!)

Hajrá Mindenkinek jövőre is!!!


Tegnap volt az új év első edzése...kicsit lustán vonszoltam el magam a teremig, de megérte! Köredzésünk volt és úgy érzem, jól teljesítettem...sőt, amikor úgy éreztem, hogy már nem bírom, mert szétszakadok, akkor is kibírtam! :)

Ez olyan jó érzés! És persze jó volt Gábor dicsérete is, hogy erősödtem! Mára jó kis izomlázam lett...már várom a holnapi edzést, hogy rádolgozzak!

BÚÉK Mindenkinek! :)


Újabb két köredzésen vagyunk túl! Gábor mindig beújít valamit...örömében csillog a szeme, ahogy Minket, szegény szenvedőket szemléli eme újdonságok begyakorlása közben...:) Mi meg kitartóan nyögünk és saját magunkon röhögünk mialatt próbáljuk elsajátítani az újabb kínzásokat... Persze mondanom sem kell, hogy mindezt értünk teszi, amiért hálával tartozunk neki. KÖSZI!!! :)

Szombaton a konditeremben izzadtunk...rengeteg hasizom, fenékformálás, kardió volt a program. Nagyon élveztem! Évi utánozhatatlan fejét szenvedés közben meg főleg...:D

Lemértem magam...fél kilóval többet mutatott a mérleg a kezdetekhez képest...de ugye az izom nehezebb, mint a zsír...és határozottan izmosabbnak érzem magam! Hazaérve még a párom is megállapította, hogy szembetűnő a változás! Ez nagyon jól esett!!! :)

Szabó Tamás

Szabó Tamás
/a fiatal harcos szemlélet/

Sportedző, Krav-maga instruktor, Birkózó, Brazil Jiu Jitsu versenyző

Tamás csapata

Barbara

/kategória: TÖMEGCSÖKKENTÉS/

Sziasztok! Barbara vagyok. Az egyik részvevő Tamás csapatából, aki átalakulásra vágyott. A célom, hogy a „kritikus” zónákról eltüntessem a felesleget, testsúlyomat pedig csökkentsem.

Érzem, nehéz feladat lesz… Sok izzadásba és izomlázba fog kerülni, de azért vagyok itt, hogy átváltozzam és a céljaimat elérjem (jóleső érzés legyen belenézni a tükörbe!!! :-))! Az első edzés alkalmával betekintést nyertem, hogy mi vár rám a továbbiakban... Bár ez a töredéke volt annak, ami valójában várni fog rám/ránk, de abban biztos vagyok, hogy kőkemény edzésre készülhetek/tünk fel az elkövetkezendő pár hétben..

Mottóm: "Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak."

Szóóóval hajrá Mindenki!!
Köszönöm a lehetőséget!


Első edzés:

Nagyon vártam ezt a napot hiszen végre valami hasznosat csinálhattam, ami a testemnek is jó!:)

El is kezdődött az edzés..:) Futottam az aerob terembe pár kört, hogy a pulzusszámom felemelkedjen közbe bemelegítettünk mindenemet, hogy gördülékenyen menjenek a további feladatok.. Amit bemelegítettem átfáradtunk a kisterembe, ahol nagyon-nagyon sokat hasizmoztam (volt olyan rész, ami nem ment azt pedig itthon szorgalmasan gyakoroltam), guggolásokat csináltam,kitöréseztem illetve megismerkedtem a Fitt-ball labdával..(Természetesen ezen még az első alkalommal a gyakorlatok nem mentek, inkább csak nevettem magamon.. De Tamás bátorított, hogy ne adjam fel!! IZOMLÁZ GARANTÁLT volt másnapra!! :-)


Második edzés:

Vééégre újra edzhetem ezzel a tudattal keltem fel reggel! Szuperül indult ez a nap!

Bemelegítésnek boxzsákot ütögettem, közbe a lábammal is dolgoztam, hol lassabban hol pedig turbó fokozatra kellett kapcsolnom.. Bemelegítés után kimentünk a konditerembe, ahol vádliztam a továbbiakban, hasaztam, és a felső részemet edzettük. Illetve gyorsúszásba kellett a lábammal edzeni, ha belassultam jött a cápa és megreggelizett.. :-).

IZOMLÁZAM ITT 2 napig volt, szombaton alig bírtam feljönni a lépcsőn is.. De nem baj, MUSZÁJ!!!!!!


Harmadik-negyedik edzés:

Egyre inkább kiegyensúlyozottabb leszek!! Éreztem magamon!!

Bemelegítettünk, jöttek a súlyzós edzések a kinti konditeremben.

Tárogatás géppel, HASAZÁS, minden, amit csak el tudtok képzelni!!!

Nagyon élveztem, minden percét.. :-) Tényleg minden egyes edzés után sokkal jobban érzem magam!!! Nagyszerű érzés!

Jött a második edzés ezen a napon. Igen-igen "kemény" voltam.. Hát húúú ez az edzés igazi gyilkos edzés volt!! bemelegítésként futottam majd futás közben Tamás letett pár step-padot, ahol különböző gyakorlatokat kellett végrehajtanom futás közben( legjobban a guggolás tetszett, az legalább ment) :-), átvándoroltunk a kisterembe, ahol kézi-súlyzó segítségével a karomat erősítettem, négyütemű fekvőtámaszoztam (majd ezután végig kellett mennem a teremben úgy, hogy két mancsom lent volt a földön, és a cipőm hegyén álltam..

Legnehezebb az volt, amikor hátra felé kellett ugyanígy a kezdőpontomra visszaérkezni). Ugróköteleztem is, hogy a pulzusszámomat megtartsam.. Nagyon jó volt visszamenni a gyökerekhez..:) Izomlázat már teljesen megszoktam.. :-).


Ötödik edzés:

Konditeremben kezdtem a napomat..15 perc futógépezés, majd 20 perc biciklizés volt az "étlapon" futás közben csak futottam és futottam. Biciklizés közben kézi-súlyzókkal csináltam a további feladatokat..

Ezen a napon annyira nem is éreztem a karomat.. Utána hasazás volt a terítéken 5kg-os tárcsával.. :-) Szuper volt!!


Hatodik-hetedik edzés:

Az életem részévé vált már az edzés. Nem is tudom mi lenne velem már nélküle!!

Reggel Olgával bemelegítettünk.. Futógép, ellipszis-tréner kombóval..

Aztán hátramentünk a komolyabb gépekre..:). Comboztunk, vádliztunk, hasaztunk, ,,gyorsúszást" csináltunk 1 percig, evezőgépeztünk, stb. De a lényeg, hogy mindent kipróbáltunk a mai alkalommal. Aztán picit még karozunk is a tárcsákkal!

Délután még visszamentem egy edzésre.. Sajnos a suli miatt még egyenlőre nem tudok a szerdai csapathoz csatlakozni pedig már jó lenne.. :-). Meglepődtem teljesen, hogy nem futással indítottunk, hanem most valami más várt, nagyon más.. Ugrálgatnom kellett, majd hasaznom. Majd kézi súlyzóval helyben futást csináltam. Aztáán végre jött a FITT-BALL!! Azon hasaztam tovább, illetve egyensúlyomat megtalálva kellett rajta guggolnom, illetve lábemeléseket csinálnom.

Jött a tárcsázás is a fej felett, illetve dolgoztam az " oldalhájra" is! :). Időre kellett húzódzkodnom, majd plank gyakorlatot kellett csinálnom!!! Tamás tényleg nagyon türelmes!! Mindenkinek ilyen személyi edzőt kívánok, mint amilyet mi kaptunk!!

Csak ajánlani tudom mindenkinek ezeket az edzéseket!! Gyertek el és eddzetek velünk!! :). Nem fogjatok megbánni!!!!!!!!!!!!!!!


Vééégre!!! Elmondhatom, hogy másfél hónap NÉGYaz az -4 kg-val kevesebb vagyok..!!!! JJAzt hiszem ez szép teljesítmény. Nem kell hozzá más, mint kellő akarat és egy személyi edző, aki bíztat a célod elérésében, hogy küzdj és ne add fel!!

Az edzések alatt nagyon sok mindent tanultam és tanulni is fogok még. Hihetetlen mennyit változtam november 25-e óta… Látom a ruháimon is (leginkább a nadrágokon és a kabátomon látom a változást.. ) Edzések után már nem érzek fáradságot leginkább csak felfrissülést..J

Sajnos már csak 5 alkalommal van együtt a csapatom.. De egy biztos, hogy ez az 5 alkalom még keményebb lesz, mint az elején.. Hiszem mindjárt a finishben vagyunk.. :) Sok-sok izzadságcsepp fog folyni rólunk…És meg fogja érni!! ;) KITARTÓ LESZEK ÉS A LEHETŐ LEGTÖBBET FOGOM MAGAMBÓL KIHOZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amit már most megígérek, hogy ezt a változást nem fogom abbahagyni. Megszerettem a mozgást és a köredzéseket és már hiányérzetem van, ha egyetlen egy napot ki kell hagynom mozgás nélkül… Lehet rám mondani azt is, hogy függő vagyok.. Hidd csak el rettentően jó érzés az elismerő szavakat hallani... És tudni azt, hogy a testednek is nagyon jót teszel vele!!J

Így a végére csak azt tudom tanácsolni, hogy senki se adja fel.. Az eleje nagyon nehéz, de hétről-hétre jobban fogod bírni!! Csak kitartás és akarat kérdésee!!J

„Sose hidd el, ha valaki azt mondja neked, hogy úgyse fogod tudni megcsinálni. A saját életedről mindig neked kell döntened.” /Laurent Gounelle/

Imre

/kategória: TÖMEGCSÖKKENTÉS - alakformálás/

Sziasztok, a nevem Imre. Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam részt venni az átváltoztató programban. Első sorban formálódni szeretnék. Úgy vélem egy jobb testfelépítés birtokában, nem csak fizikailag, de mentálisan is erősebb lennék, sikeresebb az életben. Az én edzőm Tamás. Túl vagyunk már két edzésen. Az első edzést nagyon vártam, köredzést csináltunk, meg is lettünk hajtva rendesen! A második edzésen már súlyzós gyakorlattal is kombináltuk, az aerob mozgásokat. Tamás nagyon jó edző, kellően türelmes, de azért nem enged lazsálni! Én pedig kitartó leszek és megpróbálok beleadni mindent a cél érdekében!

Köszönöm a lehetőséget, sok sikert Mindenkinek!


Első edzés:

Nagyon vártam ezt a napot, végre kezdetét veszi valami új, valami hasznos dolog az életemben.

Ha jól emlékszem futással kezdtük, bemelegítő átmozgató gyakorlatok. Ezután jött a keményebb munka, a pulzus szám megemelése volt a cél. Köredzéses jelleggel has és hát izom erősítő gyakorlatokat végeztünk. Nagyon nehéz és fárasztó volt, de azért kilehetett bírni. Az edzés végén beszéltünk az étkezéssel kapocslatos dolgokról is. Fáradtan és elégedetten hagytam el a termet várva a következő edzést.


Második edzés:

Izomlázzal ugyan, de újult erővel vágtam neki a második alkalomnak.

Aerob résszel indítottunk, aztán kimentünk a kondi terem részre. Tamás kiválasztotta a nekünk megfelelő súlyokat és neki is láttunk a súlyzós edzésekhez. Minden fontos izom csoportot megedzettünk, megmutatta, lemagyarázta, és oda figyelt ránk, hogy a gyakorlatokat a lehető leghelyesebben kivitelezzük így hatásos edzést érjünk el.


Harmadik Negyedik edzések:

Izomláz még most is volt egy kevés, de a legérdekesebb, hogy olyan helyeken ahol nem is gondoltam volna. Csináltuk a jól felépített struktúrát, kis futás a teremben, átmozgató és bemelegítő gyakorlatok, pulzus szám megemelése. A feladatokat időre végeztünk, folytatólagosan, rövid szünetekkel.

Én úgy érzem minta, ha egy kicsivel jobban menne napról napra, és a megfelelő nyújtásoknak köszönhetően a nagyon fájdalmas izomláztól sem kell rettegnünk.


Ötödik edzés:

Ötödik és egyben legkeményebb nap volt a mai.

Bemelegítés követően Tamás közölte a "gyilkos számokat", 100, 70, 50 ismétlés különböző gyakorlatokból, pihenő idő nélkül és mindezt 9 perc alatt, mondanom sem kell hogy a 9 percből több mint a duplája lett, de a sorakoztatok végére teljesen kikészültem. Ez egy nagyon kemény nap és egy nagyon kemény edzés volt.

Érdekes paradoxon alakult ki bennem, mert ahhoz képest hogy rettentően elfáradtam és még másnap is "fájt" mindenem, összességében sokkal fittebbek energikusnak érzetem magam.


Hatodik edzés:

Végig a kondi teremben edzetünk, saját testsúlyos, és súlyzós gyakorlatokat végeztünk, volt amelyiket időre, volt, hogy ismétlés számra, megdolgoztattuk célzottan bizonyos izom csoportokat és a plank és a swing is bekerültek a szótáramba.

Ismét egy jót edzettünk!

Olga

/kategória: TÖMEGCSÖKKENTÉS - erőnlétnövelés/

Olga vagyok 23 éves egyetemista.

2012 májusában 84 kilósan kezdtem el dolgozni az akkori munkahelyemen, ahol a folyamatos munka mellett sikerült leadnom 16 kilót, így 2013 márciusára 68 kilót mutatott a mérleg. Hozzá kell tennem decembertől márciusig folyamatosan jártam edzeni.

Ezt követően 2013 júliusában felmondtam, otthoni munkám lett, szépen elkényelmesedtem, és 6 kilót szépen vissza szedtem.

Próbálkoztam itthoni edzéssel, de két három alkalom után mindig lankadt a lelkesedésem, és feladtam.

De most adódott ez a nagyszerű lehetőség, és mivel szerettem volna változtatni hát beneveztem... és bejutottam (amit nagyon köszönök a szervezőknek).

A célom: a jelenlegi majdnem 74 kilóról szeretnék 65 kilóra lefogyni (normális ütemezéssel, ami azt jelenti, nem feltétlenül szeretném ezt a 10 kilót két hónapon belül leadni) úgy szeretnék fogyni, hogy közben formásodjak is (popsi, comb, karok és fő terület a pocak) szeretném elérni, hogy a mozgás nagyobb örömmel járjon! Ezekért a célokért megteszem a tőlem telhetőt az elkövetkezendő két hónapban!


Első edzés:

Szokásosan indítottam a napomat a bögre kávémmal, majd elmentem EDZENI.

Futással kezdtük, ezt követően pörgős pulzus szám növelő feladatokkal folytattuk. Itt jött el a pillanat, mikor jeleztem, szünetre van szükségem, a kávém nem akart a helyén maradni... első észrevétel, edzés előtt inkább egy pár falat szilárd ételt kell fogyasztanom. :)

Kör edzéssel folytattuk has, és hát izom erősítő gyakorlatokkal. Nagyon elfáradtam, az öltözőben remegtek a lábaim... Azt hittem haza érek, és semmihez sem lesz erőm. Ennek ellenére olyan kerek napra sikeredett, talán még több energiám lett, mint az edzés előtt.


Második edzés:

Betartottam a magamnak tett ígéretet és csak egy pár falatot reggeliztem. Bevált!

Nekem ez az edzés jobban bejött mint az első. Aerob résszel kezdtük, pulzus szám növelés, pörgős gyakorlatok. Aztán kimentünk a kondi terem részre! Futó padok, biciklik, súlyok, hatalmas gépek, filmekből, meg képekről látott szerkezetek, mind nagyon érdekes... és egyiket sem tudtam hogyan kell kezelni. De van egy edzőnk Tamás, aki bevezetett minket a kondi termek titkos világába. Nagyon jó móka volt. Valójában mikor megálltam egy egy gép előtt, azonnal láttam, hogyan is kell használni és többségében igazam volt.

Üzenem annak aki ezt olvassa, és kételyekkel küzd a konditermekkel szemben: Próbáld ki!!! Nem fogsz csalódni! A saját tempómban, a nekem való súllyal tudtam csinálni a gyakorlatokat, amik mind azokra a területekre fókuszáltak, amiken változtatni akarok.


Rettentően kikészültem. A mai edzés volt idáig a legkeményebb. Már akkor elfáradtam mikor Tamás (az edzőnk) közölte, hogy ebből 100-at, abból 70-et, abból 50.... és mind ezt 9 perc alatt.... bár a 9 perc nem volt meg, de az ismétlés szám igen. Köszönjük Tamás! A mai edzés nagyon ott volt!

Nyertes csapat

A versenyt Zimányi Gábor csapata nyerte.

Barbi 8 kg-tól szabadult meg.
Éva 6 kg izmot pakolt magára.
Krisztina boldogan emelgeti kisfiát.

A Multifit Fitness Stúdió ezúton is gratulál a résztvevők teljesítményéhez és megköszöni az edzők lelkiismeretes munkáját!

Fitness