Eddz kényelmesen!

Ha szeretnéd elkerülni a tumultust, figyeld a stúdió honlapját! A lentebb látható indikátor, mely minden lap tetején megjelenik, tájékoztatást nyújt a pillanatnyi látogatottságról.

Az indikátor percenként automatikusan frissül, a szinteket zöld/narancssárga/piros sávok jelölik.


Gerinctorna-Pilates

  A Pilates alapjaira és tematikájára épülő hatékony testformálás, amely a teljes testet alaposan megdolgoztatja amely több gerinc torna elemet is tartalmaz.

  A Pilates kizárólag a gerincre nem ártalmas gyakorlatait vesszük alapul!

  Sajnos Gerincproblémával jelenleg mindenki küzd. A fokozott stressz, a rossz testtartás csak tovább rontja a helyzetet: az izmok görcsös feszüléséhez vezetnek, amelyek tovább erősítik a fej, nyak és hát fájdalmát, és az állandó fáradtságot.

  Megfelelően adekvált mozgással, szakmailag kompetens oktatóval mindez visszafordítható és egy életre száműzhető.

  Természetesen teljesen nélkülözi a gyors, ritmusos mozdulatokat, szökdelést, intenzív cardió terhelést. Aki szép, szálkás izomzatra, valamint fájdalom, gerincproblémák nélküli életre vágyik az feltétlenül próbálja ki ezt a hangulatos, nyugodt légkörű órát.

  Oktatónk Szunyogh Tatjana, aki a tökéletes alakod kialakítása mellett az egészségedet helyezi előtérbe, olyan speciális eszközökkel és hatékony módszerrel, amelyeket az egész országban csak a Multifit Studióban találsz meg!

  Gerincbetegektől kezdve élsportolókig minden jelentkezőt várunk sok szeretettel, mivel a gyakorlatok erősségét személyre szólóan, egyénekre szabva állítjuk be.

Gerinctorna-Pilates
Fitness