Eddz kényelmesen!

Ha szeretnéd elkerülni a tumultust, figyeld a stúdió honlapját! A lentebb látható indikátor, mely minden lap tetején megjelenik, tájékoztatást nyújt a pillanatnyi látogatottságról.

Az indikátor percenként automatikusan frissül, a szinteket zöld/narancssárga/piros sávok jelölik.

Teremnyitás...Teremnyitási információk Facebook - Multifit Fitness Stúdió

Adatkezelési nyilatkozat

Az általad megadott személyes adatokat és a felhasználói adataidat kizárólag statisztikai, valamint ügyfél kapcsolattartási célokra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk.

Név nélküli adatok

Oldalaink látogatása során automatikusan rögzítjük az általad haszált eszköz publikus adatait, továbbá azokat az internet-oldalakat, ahonnan eljutottál hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogattál, valamint a látogatás idejét és időtartamát.

Név nélküli adatok kezelésének célja

Név nélküli internetes látogatásod adatait kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, internetes megjelenésünk optimalizálására. A személyedre, felhasználói profilodra ezekből az adatokból nem lehet következtetni, Te, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen maradsz.

Személyes adatok

Szakképzett edzőtől történő kérdezés során kérjük a neved (opcionális) és az e-mail címed. Ezen szolgáltatásaink igénybevételekor automatikusan hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott személyes adataidat a Multifit Fitness Stúdió kezelje.

Személyes adatok kezelésének célja

A Multifit Fitness Stúdió magánszemélyek részére nem küld úgy levelet, hogy előzetesen nem kérte volna az érintett hozzájárulását. A levél küldéssel kapcsolatos adatkezelés célja a kapcsolattartás.

A szakképzett edzőtől történő kérdezéskor a megadott e-mail címet a privát válasz megküldéséhez használjuk fel.

Adattárolás

A megadott személyes adatokat a Multifit Fitness Stúdió elkülönített listán tárolja. Ezt a listát kizárólag a Multifit Fitness Stúdió arra felhatalmazott munkatársai ismerhetik meg. A listát vagy az adatokat harmadik személynek, arra jogosulatlannak a Multifit Fitness Stúdió nem továbbítja, továbbá megtesz minden biztonsági intézkedést annak érdekében, hogy azokat jogosulatlan személy meg ne ismerhesse.

Adatkezelési hozzájárulás

A Multifit Fitness Stúdió kizárólag addig kezeli a személyes adataidat, amíg Téged tájékoztatni kíván, illetve ameddig Te nem jelzed levélben, hogy adataidat véglegesen töröljük. A kérelem beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az adataidat töröljük. Adataidat és egyben hozzájárulásodat a honlapon bármikor újból megadhatod.

 

Fitness